CŠOD četrtek

Za nami je dolg dan. Zjutraj smo se zbudili že pred budilko (op. učiteljico), vendar pridno počakali tudi zadnje, da se zbudijo. Do zajtrka nam je ostal še čas za jutranjo telovadbo in pospravljanje sob. Po zajtrku je sledilo stroko ocenjevanje sob in priprava na prvo dejavnost.

Zaradi slabše napovedi se nismo odpravili v gozd, ampak smo gozdnim škratom naredili hiške kar v igralnici. Ker smo bili pridni in hitri, smo se za nagrado lahko spustili po hišnem toboganu in se poigrali v mehkih kockah. Po dopoldanski malici je sledila še vesoljska delavnico. Spoznali smo vrtenje in kroženje Zemlje, lune in sonca. Na koncu si je vsak izdelal manjši model.

Po kosilu nam je krajši počitek prav prijal, še posebno zato, ker nas je popoldne čakal pohod. Popoldansko malico smo spakirali v nahrbtnike, prav tako vodo in dežnike. Pot nas je vodila do doline Pikalce. Na poti smo se ustavili pri dinozavrovi jami in Puhovem breznu. Na poti smo pomalicali in popili, na srečo pa so dežniki ostali suhi. Do večerje so se otroci prosto zabavali na igrišču. Po večerji pa smo dobili navodilo, da se pripravimo na ples – naročili so nam, da se uredimo, oblečemo krilca in nataknemo metuljčke. Ker tega nismo imeli, smo se okrasili in uredili po svoje. Na plesu smo se zavrteli v družbi prijateljev iz druge OŠ. Prav sedaj smo se umili. Povemo si še kaj nam je bilo danes najlepše, prebero pravljico in se odpravimo v postelje.

Pred nami je še zadnja noč, jutri nas čaka še nekaj dogodivščin, kosilo in odhod domov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja